GeneralVideoclips

Els Catarres han tornat amb nou disc: ´Tots els meus principis´

Després de quasi un any i mig d´aturada i d´un final de gira apoteòsic on van esgotar entrades a les 7 principals sales de Barcelona, Els Catarres tornen amb ‘Tots els meus principis’ (Música Global, 2017) el seu nou disc que presentaran el pròxim 6 d´Abril al Poble Espanyol dins del Festival Cruïlla, havent exhaurit les més de 5.000 entrades que estaven a la venda.

Demà divendres 23 de març surt el disc en format físic, un disc on a banda de les 12 noves cançons que conté, el disc torna a oferir als seus seguidors aconseguir amb la seva adquisició, una peça única i irrepetible.

L´objectiu és donar valor al disc físic i tractar-lo com una obra exclusiva i diferent, incloent-hi una foto instantània única per crear tantes portades com discs s´han fabricat. Qui compri el disc físic tindrà quelcom que ningú més tindrà, Els Catarres s´han fet 10.000 fotos instantànies per la primera fabricació tot i que esperem poder fer-se moltes més de cara a la gira que les portarà per tota Catalunya, País Valencià, Euskadi entre d´altres.

Els-Catarres_Tots-els-meus-principis_Portada

El videoclip de ‘Fins que arribi l´alba’, l´avançament que va veure la llum el 6 de febrer, ja arriba a 1.200.000 reproduccions a Youtube.

Comment here