Els Catarres exhaureixen totes les entrades dels concerts acomiadament

Els-Catarres_Últim-adeu

Els Catarres van iniciar la gira de presentació del seu tercer disc Big Bang (Música Global 2015) el dia de Sant Jordi del 2015 al Sant Jordi Club. Era la primera vegada que un grup que canta en català hi penjava el cartell de “No queden entrades”.

Més d’un any i mig i 120 concerts més tard, Els Catarres tornaran a passar a la història per haver estat el primer grup que en un mes i mig exhaureix les entrades de totes les sales de concerts de Barcelona en un final de gira èpic, únic i ambiciós: “L’últim adéu“.

Actuaran al Sidecar (10 de novembre), a Luz de Gas (11 de novembre), a l’Apolo (12 de novembre), a la Barts (13 de novembre), a l’Heliogàbal (17 de novembre), a Bikini (18 de novembre) i al Razzmatazz (19 de novembre).

Com ja van anunciar, cada concert s’adequarà al tipus de sala i al seu públic. Des de concerts molt íntims a autèntiques festes, en format de trio, en format molt ampliat i fins i tot acompanyats d’una orquestra simfònica. També hi haurà un concert familiar a la Sala Barts, on el grup adaptarà algunes de les seves cançons pels més petits de casa.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.