GeneralHidden Track RecordsRessenya de discs

‘Naufragi’ és l’àlbum de debut de la banda de Matadepera Caseta

Caseta és una banda de Matadepera que va néixer l’any 2013 com un petit projecte musical format per tan sols dos membres: Jan Buxeda, encarregat de les composicions i de la veu principal i Josep Duran, actual guitarrista del grup. Comencen a donar voltes a la idea de formar una banda. És llavors quan reuneixen a Pol Clavell, ex-baixista, al Xevi Garcia, actual bateria i més tard al Pol Codina, a càrrec avui del piano i dels sintetitzadors.

Els dotze temes que conformen Naufragi varen ser compostos, escrits i arranjats al llarg d’uns vuit mesos, i va ser llavors, el juny de 2017, quan va començar la gravació. El disc va ser enregistrat a l’estudi La Peixera de Terrassa, capitanejat pel Genís Sobrado, l’enginyer de so del grup.

“Naufragi” és un viatge, un procés, un recorregut pels indrets més recòndits dels sentiments i les sensacions que porten als humans a relacionar-se entre ells de la manera que ho fan. Cada cançó representa un pas, una etapa d’aquest llarg camí que suposa el naixement, el desenvolupament, el conflicte i la resolució d’una relació interpersonal

Caseta actuarà avui 19 de novembre a la Sala Jazz Cava de Terrassa dins del cicle de Música Moderna.

PORTADA 3001-001 jpg

Caseta – Naufragi

 1. SantPere
 2. QHDF
 3. BDG(el millor que m’ha passat)
 4. Clariana
 5. Vat (amb Phira)
 6. Junts
 7. Júlia
 8. Torna
 9. Éssers humans
 10. Nàufrag
 11. Òbits
 12. 1104m

Comment here