Cases de la Música: noves ajudes per formacions novells i emergents

2suportcreacio3_BANNERWEB

Les Cases de la Música obren la convocatòria de Programes de suport a la creació musical per a músics i formacions novells i emergents. Ajudes a cost zero per a: enregistrament en estudi, producció de directes, creació de càpsules audiovisuals i la participació en els escenaris Casa de la Música al MMVV i la Fira Mediterrània de Manresa.

Es presenten les línies de suport a la creació musical de les Cases de la Música (Mataró, Gironès, L’Hospitalet, Manresa i Terrassa ). Després de 10 anys d’experiència s’han unificat criteris i formats concedint ajudes de creació a músics i formacions musicals de Catalunya.

Les propostes seran seleccionades per un jurat format per diferents agents musicals i culturals de cada ciutat seu de Casa de la Música i per l’equip gestor de Cases de la Música. La convocatòria s’obrirà el dia 1 de febrer i hi haurà temps fins al 6 de març de per presentar propostes.

Per accedir a les Bases i obtenir més informació: www.casadelamusica.cat

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.