Les Cases de la Música obren la convocatòria del Programa de suport a la creació musical 2018

Les Cases de la Música obren la convocatòria del Programa de suport a la creació musical per a músics i formacions novelles i emergents per aquest 2018.

Unes ajudes a cost zero per a: Enregistrament en estudi, producció de directes, creació de càpsules audiovisuals i la participació en els escenaris Cases de la Música al MMVV i a la Fira Mediterrània de Manresa.

Es presenten les línies de suport a la creació musical de les Cases de la Música (Mataró, Gironès, L’Hospitalet, Manresa i Terrassa) per segona vegada i, tal com ja es va fer el 2017, s’han unificat criteris i formats concedint ajudes de creació a músics i formacions musicals de Catalunya.

Condicions:

  • Els artistes o grups s’hauran d’inscriure per les ajudes a la seu de la Casa de la Música més propera al seu àmbit geogràfic.
  • El nombre de beques concedides variarà segons la Casa de la Música que les concedeixi.
  • Algunes ajudes no estan obertes a totes les Cases de la Música en el mateix període de temps
  • Els artistes o grups es podran presentar a més d’una beca a la seva Casa de la Música de referència.

Les propostes seran seleccionades per un jurat format per diferents agents musicals i culturals de cada ciutat de Casa de la Música i per l’equip gestor de les Cases de la Música.

La convocatòria es va obrir el passat dia 16 gener i hi ha temps fins al 16 de febrer per presentar propostes. La resolució dels programes de suport es farà el 8 de març i es podran consultar els grups escollits a la web de Cases de la Música.

Podeu ampliar aquesta informació i trobar els enllaços de descàrrega de dossier i inscripcions a la web:

www.casadelamusica.cat

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.