‘Com a casa’ primer single del debut en solitari de Jordi Lanuza

Jordi Lanuza ha avançat a les plataformes digitals ‘Els límits del mar’, el primer tema del seu nou disc en solitari ‘Com a casa’ (Bankrobber, 2018) , que es publicarà el proper 23 de febrer. El disc es presentarà oficialment en viu el 9 de març a L’Auditori de Barcelona, dins el festival Barnasants.

Jordi Lanuza és l’ànima d’Inspira, tot un grup de culte de l’escena barcelonina. Ara aparca puntualment el seu projecte principal per presentar un grapat de cançons que només poden ser cantades en primera persona. “Com a casa” és el seu primer disc en solitari, signat amb nom i cognom.

Jordi Lanuza Com a casa

‘Els límits del mar’ és el primer single i avançament de l’àlbum ‘Com a casa’ (Bankrobber, 2018) de Jordi Lanuza, que es publicarà el 23 de febrer de 2018.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.