‘Casa nova’, segon disc de TRES

‘Casa nova’ (Right Here Right Now, 2020) és el nou treball discogràfic de TRES, duet format per David Morlà i Jordi Suñé que es va estrenar l’any 2015 amb el disc “La sal de la mar” ‘Casa nova’ està format per deu cançons de so despullat, íntim i força acústic, proper al folk americà. Deu històries que ens expliquen quotidianitats de manera molt propera tal com a ells els agrada. El treball manté la línia del primer disc, definit com a “pop d’autor”.

En aquesta ocasió el duet de Torredembarra ha triat al músic Joan Rubinat com a productor i guitarrista, també han participat els músics Gerard Mallorquí a la bateria, Joseba Loinaz als teclats i la col·laboració dels músics Gerard Torres a l’acordió diatònic, Sergi Clofent al violí, Joan Reig a les veus, Coral Xaloc a les veus), Josué García a la trompeta i Josep Maria Orellana al trombó.

CANÇONS:

  1. Caixes de peix
  2. Cert
  3. Brindis
  4. Al país dels segons
  5. Casa nova
  6. Com podem parlar de llibertat?
  7. Al descobert
  8. Arle
  9. Futuribles catalans
  10. Goigs a Santa Rosalia

Tres – Casa nova

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.