´Com a Casa´ de Blaumut, una cançó creada per impulsar el Nou Centre de Neonatologia de Vall d’Hebron

Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus va llançar el passat mes d’octubre la campanya ‘Amb tu, com a casa’, que té com a objectiu recaptar 880.000 euros per crear un nou Centre de Neonatologia Avançada.

Aquest projecte ja va comptar amb una aportació inicial de 250.000 euros efectuada per part d’una fundació bancària. Ara, Blaumut vol impulsar la campanya gràcies a la seva música i és per aquest motiu que ha creat i cedit la cançó “Com a casa” (Música Global, 2018) i el videoclip per conscienciar sobre les necessitats dels nens prematurs i les seves famílies i animar els ciutadans a fer donacions a la campanya.

La cançó ja està disponible a Spotify i es pot comprar a Itunes i Google Play, així com a altres plataformes de venda i streaming digitals. Blaumut i la discogràfica Música Global cediran els beneficis a la campanya ‘Amb tu, com a casa’.

Blaumut_Com-a-casa

Blaumut – Com a casa

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.