Carpaccio Bit “Sostenible lo dicen los astros”

Carpaccio Bit és la nova forma d’expressió artística del creador barceloní David Mas, músic amb llarga trajectòria als escenaris, amb un passat a bandes o projectes com Té Verde, La voz de los Nadie i Presidents. Ara ens presenta el seu sisè disc d’estudi i primer de Carpaccio Bit “Sostenible lo dicen los astros”, un EP amb 6 cançons que va ser finançat a través d’una campanya de crowdfunding.

Carpaccio Bit van debutar als escenaris a finals del 2013 al festival de jazz i blues de Cambrils amb l’actual formació: David Mas, veu i guitarra elèctrica, Laia Masdeu, veu i violí, Iván Sáez al saxo baríton, José Ramón Pacheco al contrabaix i Jordi Bravo a la bateria. Després de buscar l’essència Carpaccio en el directe, on es desenvolupen amb bona sintonia amb el públic, ens ofereixen la seva carta de presentació en forma d’EP.

“Sostenible, lo dicen los astros” (Kasba Music 2014) neix de les melodies, lletres, experiències i sensacions de David amb antecedents en el punk/rock, fusió, cançó d’autor, ambientat amb arranjaments i creativitat de la Laia, l’Ivan, el José Ramón i el Jordi, que venen del món del jazz, blues, big band, entre altres… Compta amb la col·laboració de David Rincón (ambients de percussió) i Kandi Alvarez (ukele) a la cançó “entre la vida y el carpaccio”. Indrets íntims on es mesclen les influències d’aquests experimentats músics. Atmosferes dolces, crues, optimistes i emocionants defineixen la seva obra debut. Enregistrat i mesclat a Oxigen Studis per Ramon Berlanga, masteritzat a Medusa per Roger Rodes i produït per Carpaccio Bit.

Carpaccio Bit / Sostenible lo dicen los astros
Kasba Music, 2014

1. Circunstancias
2. Entre la vida y el Carpaccio
3. Los Años Volverán
4. Sentir el Óxido de la Piel
5. Tirantes de Papel
6. Dulces y Golosinas

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.