Carpaccio Bit “Origens”

Després de “Sostenible, lo dicen los astros” (Kasba Music, 2014), arriba el segon treball discogràfic de Carpaccio Bit anomenat «Origens» (Kasba Music, 2016).

Carpaccio Bit és una proposta artística liderada per David Mas, amb una dilatada trajectòria artística amb bandes com Presidents, Té Verde o La Voz de los Nadie, totes elles procendents de la demarcacio de Tarragona.

Amb «Origens» ens presenten la segona entrega d’aquest projecte, un excel·lent EP on la banda aprofundeix en el seu so particular. Són cinc cançons que ens parlen d’històries dolces i emotives, cançons senzilles i directes.

El grup el formen Luís Chacon a la percussió, José Ramón Pacheco al contrabaix, Iván Sáez al saxo baríton, Laia Masdeu al violí i veus i David Mas a la guitarra i veu.

A partir d’avui divendres 22 d’abril, el disc està disponible a les plataformes digitals i a les botigues en format físic.

La presentació oficial d’ «Origens» serà el 13 de maig a la Sala Toman  Music de Reus.

Carpaccio-Bit_Origens_Portada

Carpaccio Bit / Origens
Kasba Music, 2016

  1. D’un mar desconegut
  2. Missiones imposibles
  3. Cultius de mala maror
  4. Art Anne
  5. La flor de la veritat

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.