Carola Llonch debuta amb ‘Interrogants’

Us presentem el videoclip de la cançó ‘Interrogants’ de Carola Llonch.

Carola Llonch debuta amb ‘Interrogants’ cançó amb sabors a banda sonora que compta amb la participació del seu pare Patrici Llonch a les harmonies i producció. Enregistrada a Aviram Estudi per l’Albert Palomar en la versió single i a Vilagrasseta per Patrici Llonch en les versions alternatives d’entre les que s’ha triat la que acompanya el videoclip.

Un pas en ferm de Carola Llonch com a solista després de la seva trajectòria a Trasto (veu i baix), i col·laboracions a Tired Hippo (veus), Ran Ran Ran (veus) i Nando Caballero i l’Orquestra del Llanero Solitari (baix); i que ens fa somniar en un proper EP.

El videoclip es va filmar a Caldes de Montbui entre els mesos de setembre i novembre i es va estrenar el 27 de desembre de 2015 a La Sonora de Gràcia amb una sonada festa de presentació amenitzada per Trimenidijeis & Termodijeis.

Carola-Llonch_Interrogants

Carola Llonch – Interrogants

Font: Plans Films
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.