Carlitos Miñarro “La vida crida”

Carlitos Miñarro, el que va ser lider durant dotze anys de la banda Naraina, ara comença el seu camí en solitari i ho fa amb el disc “La vida crida”.

La vida crida (Kasba Music, 2015) va ser gravat durant els mesos de gener i febrer i mesclat al Teatre de Cal Eril durant el març de 2015. La co-producció, gravació i mescla dels temes han anat a càrrec de Joan Pons, el Petit de Ca l’Eril.

“La vida crida” és un disc amb dotze temes on la rumba hi té un paper molt important tot i que la gran majoria de cançons tenen influències de la cançó d’autor, el folk, la psicodèlia, el pop o el rock.

Al disc hi trobem la col·laboració  del cantautor murcià Muerdo, de la cantautora lleidatana Meritxell Gené i d’altres veteranis i genials músics com Sisco Ayala, Josep Mª Virgili, entre altres.

Carlitos Miñarro_Portada

Carlitos Miñarro / La vida crida
Kasba Music, 2015

 1. La vida crida
 2. Ningú em riu les gràcies com tu
 3. Rumblues
 4. Dropo
 5. El venedor de somriures
 6. Mossèn Hilari Tous
 7. Els Alfacs
 8. Cançó circular
 9. No tinguis por
 10. Embarbussament
 11. La presó de Lleida
 12. En les ombres

Carlitos Miñarro – La vida crida

‘La vida crida’, és la cançó que obre i dóna nom al disc, és una cançó folk, un cant a les generacions venidores.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.