Capità Ibuprofèn, primer disc d’EnZeL

Avui surt al mercat ‘Capità Ibuprofèn’ (Discmedi, 2017), el disc de debut de la banda lleidatana EnZeL.

Al llarg de les darreres setmanes EnzeL havia avançat a diverses ràdios i xarxes de tres dels seus temes: el clip del single ‘la de la xocolata’ i les dues cançons ‘la de can Cerberó’ i la controvertida ‘la de les calcetes’, que ve acompanyada del seu videoclip. Arran de la repercussió d’aquesta darrera cançó, el grup ha decidit promocionar el disc amb unes calces que porten el seu nom.

‘Capità Ibuprofèn’ (Discmedi, 2017) és un disc  que s’ha cuinat a foc lent durant més d’un any i mig al local d’assaig, pren el nom del personatge que apareix a la lletra d’una de les onze cançons del disc, la darrera, titulada ‘la del milió de petons’. Al mateix temps, el nom del grup parteix de l’amor, present d’una manera o una altra en totes les cançons. Com afirmen els seus integrants : “EnZeL ens vincula a la passió, a la luxúria, al que nosaltres sentim per la música i la vida”.

Enzel-Capità-Ibuprofen

EnZeL / Capità Ibuprofèn
Discmedi, 2017

 1. La de can Cerberó
 2. La del verí
 3. La de les calcetes
 4. La del bonobo
 5. La de la xocolata
 6. La dels Andes
 7. La del veler
 8. La dels colors
 9. La de sol de tu
 10. La del sulfur
 11. La del milió de petons
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.