Coneguem a … Canvi de Plans

Canvi de Plans és un grup que va néixer fa 3 anys a Prats de Lluçanès (Osona) i és format pels músics: Jeannine Ponsa, Guille Borralleras, Gerard Fumanya, Pere Fernández, Sensi Sensada, Albert Medina, Martí Vilalta.

Van iniciar el recorregut amb un disc enregistrat a Sabadell anomenat “S’ha de fer camí” (Autoeditat, 2011), disc que els va obrir el camí dins el món de la música.

Amb aquest disc el grup ha realitzat 2 gires d’estiu acumulant durant aquest període més 40 concerts entre ells, actuacions acompanyant a grans grups del panorama musical com Brams, la Iaia, Nyandú, Strombers, Txarango, Gossos, Teràpia de Shock entre d’altres. Aquestes dues gires també han portat el grup a escenaris importants com l’escenari del Mercat de Música Viva de Vic, a presentar la seva música a sales de referencia com Razzmatazz, Stroika i altres sales de referència.

Acabats aquests dos estius intensos, Canvi de plans va realitzar dues noves incorporacions a la banda, Saxo i trompeta, donant així una empenta i empremta singular al grup per a experimentar nous sons i reinventar-se dins de la seva essència.

Després de tot l’any tancats al local, el dia 5 de maig van treure nou disc amb set nous temes anomenat “Cara o creu” enregistrat amb David Rossell (cantant de Dept, guitarrista de Mesclat i Brams).

Destacar la bona rebuda que ha tingut el disc, que està disponible gratuïtament a www.canvideplans.cat per a tothom.

D’aquest nou disc els Canvi de Plans han editat un videoclip del tema “Cara o creu” que dóna nom al disc:

Canvi de Plans és difícil de definir, és una mescla de les influències de tots els membres del grup, hi ha una fusió important de ritmes melòdics i molt festius, mesclats amb bases “rockeres” i potents i melodies de veu fines i molt melòdiques.

Tot plegat crea una bomba de so que en directe es converteix en dinamisme pur, festa i diversió per a tots els públics.