‘Cant Corral’, nou disc d’Ovella Xao

‘Cant Corral’ (Discmedi, 2018), és el nou disc d’Ovella Xao publicat el 23 de març. Ens trobem amb un disc ple de força i, sobretot, festa i protesta. És un disc fresc i enèrgic, combinant la rumba, reggae, rock, ska. Enregistrat a Atomic Studio amb la producció de Mark Dasousa.

‘Cant Corral’ és el 3r treball d’Ovella Xao, un disc molt festiu, musicalment molt ric i que parla de la vida, la mort, les injustícies i alegries que hi ha al món.

Al disc hi trobarem les col·laboracions d’artistes tan coneguts com: Buhos, Pupil.les, Roba Estesa, La Terrasseta de Preixens, Doctor Prats, Animal, Bonobos i molts més…

Ovella Xao són: Pol Mòdol (veu), Aniol Riba (veu), Pau Mas (guitarra i veus), Arnau Marquina (teclat), Lluis Borrell (baix), Miquel Bonmassip (bateria), Aleix Herraiz (trombó) i Sergi Montcada (trompeta).

Ovella-Xao_Cant-coral_Portada

CANÇONS:

 01 - El que ens fa somniar
 02 - Activa la bomba
 03 - Vola pel mo݁n
 04 - Quan rius sota el sol
 05 - A cada pas
 06 - Com poden dormir a les nits
 07 - Llei de vida
 08 - Humans d'u݁ltima moda
 09 - Darrere un arbre
 10 - Cant corral
 11 - Deixeu els nens que siguin nens
 12 - Roselles
 13 - Veniu a fer-nos un rega
 14 - Princepeses
 15 - Pastoreta
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.