Candela ROOTS, nou grup de reggae en valencià llença un Verkami

REDACCIÓ | 10/10/2013

Candela ROOTS és un grup de reggae en valencià que es va començar a gestar a principis d’enguany, quan músics procedents de diverses formacions del món de la música reggae de València van decidir crear un projecte de reggae en la seva llengua.
Aquest estiu ja han fet uns quants concerts (un d’ells al festival Rototom de Benicàssim) i s’han adonat que per tirar endavant el grup, els fa falta una carta de presentació. I què millor per presentar un grup que un CD.
Ara Candela ROOTS inicia l’aventura del grup i del Verkami amb molta il·lusió, ja que el seu motor és la necessitat de dir i de compartir.
Les 5 cançons que conformaran el treball, “Hungry”, aborden temàtiques que ens toquen a totes i a tots: la cruesa de la societat de consum, la importància i la força de l’optimisme, el drama de l’emigració… El disc comptarà amb col·laboracions excepcionals del reggae valencià, com ara Ales Cesarini, el Payoh Soul Rebel, Rafa Villalba, El Papado…
L’enregistrament es durà a terme als estudis Mésdemil amb Andreu Laguarda, i la produció, la mescla i el màstering la farà Dani Rayos.
Els diners recollits amb el Verkami es destinaran a sufragar les despeses de producció, gravació, mescla, masterització i edició del disc, que és l’element central del projecte Candela ROOTS. També el destinaran a les recompenses per als mecenes i, en cas de superar la quantitat demanada es destinaria a gravar un videoclip o bé gravar el concert de presentació del disc en vídeo.
És previst que entre octubre i novembre es realitzin les tasques de pre-producció i a mitjans del mes de novembre entrin a estudi. Així, el disc estarà llest per a Nadal o, com a molt, per a Reis.
Si us animeu a participar al Verkami de Candela ROOTS, aquí us deixem l’enllaç a Verkami.