Candela Roots a la final del Sona la Dipu!

El 8 de setembre passat Candela Roots va guanyar la quarta i última semifinal del concurs Sona la Dipu a Utiel, on competia amb els grups Nanga Parbat i Moonflower.

Els guanyadors de les semifinals han sigut seleccionats per un jurat professional i públic, format per Eduardo Guillot (crític musical), Vicente Fabuel (periodista i propietari de Discos Oldies), Quique Medina (cap de comunicació de la Rambleta i programador del Deleste Festival), Liberto Peiró (coordinador de Mondo Sonoro Comunitat Valenciana) i José Manuel Piñero (director del Low Festival).

Els altres grups classificats han estat Lígula, The Saltitos i Meridian Response, guanyadors de les semifinals celebrades a Alzira, Xirivella i Ontinyent, respectivament. Els dos guanyadors del Sona la Dipu es donaran a conèixer en la final que se celebrarà el pròxim 16 de setembre a L’Eliana, i en la qual, a banda dels classificats, actuaran Love of Lesbian i Miss Cafeïna com a artistes convidats.

Finalment, Gandia acollirà la presentació dels guanyadors el 30 de setembre, i comptarà amb l’actuació de La Raíz.

mesdemil_candela-roots-a-la-final-del-sona-la-dipu

Font: Mésdemil

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.