“La de les calcetes” primer single de ENZEL

Discmedi publicarà l’àlbum de debut de la nova banda lleidatana ENZEL, formada per cinc músics de Lleida i les Borges Blanques, el disc portarà per nom ‘Capità Ibuprofèn’, tot i que els onze temes que formen el disc van ser enregistrats el passat estiu, no serà fins el mes de gener de 2017 que aquest veurà la llum.

enzel

ENZEL neix l’any 2015 al ponent de Catalunya, arran d’una proposta musical per cantar els missatges enviats a terceres persones des del mòbil del Miki Arbizu. German Rey (veu i guitarra), Toni Cambrodí (guitarra), Ramon Figueras (guitarra), Xavi Jové (baix) i Josep Pagès (bateria) completen la formació i plantegen un pop amb melodies esperades i imprevistes a la vegada. L’estil resultant és tan propi com les lletres, sense posar-se límits ni estalviar influències, passant per guitarres i bases rítmiques atrevides, un timbre de veu que no deixa indiferent i unes composicions que mantenen la tensió mentre desperten l’atenció de qui les sent i les escolta.

Escolteu: “la de les calcetes”

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.