Broadway Musical On Ice, a Tarragona

El proper 10 d’agost de 2013 a les 22:00 al Teatre Auditori del Camp de Mart, Tarragona si podrà veure l’espectacle Broadway Musical On Ice. Serà en una única representació, dins el marc del Festival d’estiu de Tarragona.

Broadway Musical On Ice recull els millors clàssics dels escenaris Nova York per donar forma a un espectacle únic, viu, vibrant i meravellós. Aquesta fascinant i innovadora proposta es realitza sobre gel, amb la dificultat i interès que desperta un bagatge musical tan increïble fusionat amb la bellesa i la màgia del patinatge artístic i acrobàtic.

Broadway Musical On Ice presenta un immillorable elenc de músics i cantants en viu, patinatge artístic i coreografies espectaculars de la mà d´una gran companyia amb reconegut nom i trajectòria en el món de les arts escèniques.

Més informació AQUÍ

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.