Bonobos enregistra el seu primer disc

Bonobos_noudisc

Després d’un 2013 més que remarcable en el que han obtingut reconeixements en importants certaments de Catalunya (nominats als Premis ARC, guanyadors de El Track, Engresca’t, etc.), el grup de Centelles BONOBOS comença la propera setmana als estudis La Casamurada de Banyeres del Penedès l’enregistrament del seu primer disc. Amb aquest treball, que veurà la llum a mitjans de Març d’aquest mateix any, Bonobos pretén presentar una proposta que vagi més enllà de tot el que han estat fent fins ara i encarar una temporada d’estiu en la que ja tenen diferents actuacions programades arreu del territori català on portar la seva “Patxanga Carinyosa”.

El grup de Centelles ha estat, durant aquest any i mig de vida des del seu debut, proclamant que cal viure en l’”ara”, que ve a ser un carpe diem a la catalana tal i com l’han definit diferents mitjans. Ara bé, amb el nou disc, els centellencs pretenen passar al “viure en l’ara, sí, però des de l’acció constant, contruint, treballant…”, perquè creuen que arriba l’hora de començar a exigir quelcom més a una societat com la que vivim. “Som vida, per donar vida” diuen. Les cançons d’aquest treball parteixen de la senzillesa del que són i els paisatges que els han vist créixer, des dels carrers de la seva Centelles natal fins a les places de Gràcia o el Gòtic de Barcelona que els va acollir en temps d’estudiants, per enfocar les mil i una causes a les que pretenen incidir com a joves compromesos.

La gravació, que serà a càrrec de Jesús Rovira (Lax’n’Busto), està produïda amb cura i ben resguardada per David Viñolas (Funkystep & The Sey Sisters) i Alfred Tapscott (Kibo, freelance) i comptarà amb la col·laboració de diferents músics de primera línia del panorama català. A més a més, el disc contindrà com a bonus track la re-edició de “La vida” que compta amb les veus de músics com Txarango, Els Catarres, Nyandú o Cesk Freixas i que, per exemple, TV3 va emetre’n el videoclip durant la passada nit de Cap d’Any. Podeu veure’l tot seguit: