Boig per tu, el musical de Sau

Fa unes setmanes que a la sala Barts de Barcelona es representa ‘Boig per tu’, un espectacle basat en les cançons del popular grup de rock català Sau.

Escrit per Joan Gallart i amb direcció de Ricard Reguant, explica la història d’un grup de joves que, quan acaben el curs escolar, organitzen una festa d’aniversari.

Del 4 de desembre al 2 de febrer en cartell la Sala Barts.

Sinopsis:

Un grup de joves es troben just acabat el curs escolar, i encaren un estiu en el qual les circumstàncies els posaran enfront d’un món nou: el pas a una certa maduresa sentimental que els marcarà el futur més immediat.

Amb l’excusa d’organitzar una festa d’aniversari, el grup d’amics es troben, xerren, discuteixen, riuen i sobretot canten les seves pors i alegries, els seus desitjos i, en el fons, el seu temor a avançar cap a la maduresa. Desenganys amorosos, reafirmació de l’amistat i el retrat d’una joventut que existeix i que molt poques vegades és descrita en teatre o cinema: la joventut sana i positiva, allunyada d’alcohol i drogues; la que estudia, la que cerca un lloc en la societat, la que utilitza el sentit de l’humor com antídot de la malencolia i la tristor.

Més informació AQUÍ