`Blancaneus i els 7 nans´ arriba al Teatre Poliorama

`La Blancaneus i els 7 nans´ és una comèdia musical amb grans dosis d’humor que ens explica des d’una visió molt moderna el clàssic conte dels Germans Grimm. El musical de la Joventut de la Faràndula de Sabadell arriba al Teatre Poliorama des del 27 d’abril fins al 25 de maig, tots els diumenges a les 12.30. Un espectacle per a tota la família.

Blancaneus

El conte dels germans Grimm, convertit en pel·lícula i versionat de mil maneres es transforma en un muntatge completament nou gràcies a aquesta obra musical i teatral de la Joventut de la Faràndula de Sabadell.

La historia és molt semblant a l’original, però aquesta companyia l’explica amb més de 40 actors damunt l’escenari, que canten cançons escrites per Keko Pujol i ballen a ritme de les coreografies de Montse Argemí, de l’escola de dansa BOTS. A més compta amb la col·laboració especial de l’actor Jordi Banacolocha com a mirall màgic. Tot, amb un toc d’humor i de modernitat, on els estereotips sobre la “pobre noieta” i el “príncep valerós” desapareixen.

Més de 10.000 espectadors han vist aquest espectacle després de tres temporades d’èxit i fa dos anys el muntatge ja va passar pel Poliorama on va esgotar totes les entrades a les dues funcions que va realitzar. Ara torna amb Viu el Teatre per estar-s’hi cinc setmanes, així ningú se la pot perdre!

Amplieu aquesta informació a: Viu el Teatre

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.