‘BioRitme Festival’ dies 25, 26, 27 i 28 d’agost al pantà de Sau

Aquest darrer cap de setmana d’agost torna en la seva quarta edició el BioRitme Festival, que és celebrarà els dies 25, 26, 27 i 28 d’agost. Aquest és un festival que proposa una trobada al voltant de l’economia sostenible, la salut natural, l’alimentació ecològica, l’activisme social i la música emergent al pantà de Sau (Vilanova de Sau, Osona).

BioritmeFestival_2016

El BioRitme Festival són quatre jornades en què la música juga el paper principal, el públic assistent també podrà participar de xerrades i col·loquis sobre temes d’actualitat i problemàtiques de la nostra societat. És la Zona Consciencia’t, on plantejarem debats al voltant de la bioconstrucció, les persones refugiades, el feminisme i la sobirania alimentària, amb la participació d’entitats i activistes com Okambuva, ProActiva Open Arms, Stop Mare Mortum, Queer Punk Riot, Tribunal de Monsanto, Justicia Alimentaria Global o Vida Sana.

BioRitme Festival també proposa una programació d’activitats que permeten gaudir al màxim i, alhora, posar en pràctica els conceptes i les idees que han de millorar el nostre món. Per exemple, la Zona BioNens, dedicada als més petits de la família i en la que podran gaudir de jocs, tallers, conta-contes i piscina, la Zona BioCirkus, que combina espectacles de teatre, dansa i circ amb tallers de malabars, didgeridoo o dapo star, i la Zona Benestar, amb terapeutes de diferents disciplines que ens ajudaran a trobar l’equilibri del nostre cos i la nostra ment. Altres opcions seran els passejos en una embarcació solar pel pantà de Sau o les sortides amb piragua.

Amb la natura com a escenari, aquest darrer cap de setmana d’agost viurem de nou una experiència única relacionada amb la cultura, però també amb els productes ecològics, les organitzacions socials i altres elements que ens han d’ajudar en la construcció d’un món millor i més just.

Amplieu aquesta informació a: www.bioritmefestival.org

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.