‘Billete de ida y vuelta’ nou avançament de Pemi Rovirosa

PEMI ROVIROSA ha presentat ‘Billete de ida y vuelta’, el cinquè senzill del nou treball discogràfic, que veurà la llum a principis del 2021.

‘Billete de ida y vuelta’ (RGB Suports 2020) parla del preu que hem de pagar per ser lliures, per ser un mateix. De la presó que pot ser el propi pensament i del camí recorregut per realitzar les coses que ens agraden, que ens fan feliç.

Tot i que la idea neix l’any 2000 i després de fer un parell d’intents amb Topless (2001) i Lax’n’Busto (2009), en Pemi i en Javier esmicolen aquesta cançó component de nou la lletra i la música donant-li forma a aquesta obra que, de ben segur, no ens deixarà indiferents. Sent fidel al seu equip i als Invictes, compta de nou amb els teclats i veus de l’Adrià Farré, les veus de la Nerea Bassart, el saxo d’en Kike Ordax i les mescles i masterització de l’Arturo Torres (Art2). 

Amb aquest nou avançament el músic dóna per finalitzada aquesta etapa prèvia d’anar mostrant algunes de les cançons que formaran part del seu primer treball en solitari junt els Invictes.

Pemi Rovirosa – Billete de ida y vuelta

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.