Recomanem

BILDELBERG club cabaret

EMMA FERNÀNDEZ per auva!cat | 26/02/2013

Bildelberg Club Cabaret és una altra de les produccions de la Sala Trono de Tarragona que està de gira. A partir del 27 de febrer i fins al 7 d’abril es podrà anar a veure al Teatre Muntaner de Barcelona. Aquesta és, sens dubte, una comèdia que no ens podem perdre. Conseguiran aquestes persones tan poderoses arreglar el món?

BILDELBERG club cabaret. En una reunió secreta de les persones més poderoses del món, es decideix el futur de la humanitat amb números de cabaret.

Després de passar per un rigorós control policial, i sota el màxim secretisme, els membres del club Bildelberg (el públic) assisteixen a una reunió d’urgència. L’amfitrió, un veterà General, els explica que el motiu és l’amenaça rebuda de publicar informació confidencial a Internet, que pot perjudicar els seus interessos. Han de donar el vistiplau a la missió militar que eliminarà aquesta amenaça, i també aprofitaran per tractar altres temes com el control demogràfic i el control mental. L’acompanyen un capità i una tinent coronel, a més de diversos professionals, -economistes, experts en màrqueting, metges, monges, espies o científics – que “exposaran els seus informes” sobre l’estat actual del món. Mentrestant, l’amenaça de la publicació a la xarxa segueix latent i pot canviar l’ordre mundial per sempre més.

Fitxa
Direcció: Oriol Grau Elias
Autor: Toni Orensanz i Oriol Grau
Actors: Fermí Fernàndez, Paloma Arza i Oriol Grau

Durada: 95 minuts

Dates: del 27 de febrer al 7 d’abril
Lloc: Sala Muntaner, Barcelona
Més informació: Sala Muntaner

Comment here