Els barcelonis WarmGun publiquen ‘Inside’

WarmGun és el projecte d’Angel Dust, anteriorment conegut com a Professor Angel Dust que durant vint anys ha estat agitador musical a Barcelona. Ara, pren el comandament del power trio rocker WarmGun, com a cantant, guitarrista i responsable de teclats i ho fa acompanyat de dos altres històrics de l’escena musical barcelonina, el guitarrista Cesc Pascual i Marc Thió a la bateria.

La targeta de presentació d’aquest trio és ‘Inside’ (Rock de Kasba, 2018), un àlbum que sorgeix del més profund del desamor i, per tant, un treball honest, passional, atemporal i que transmet força i sensibilitat. Un disc amb deu bones cançons cantades en anglès. Compost, escrit i produït per Angel Dust, es va enregistrar a Feelback estudi per Cesar J. Cisneros i es va masteritzar a Serling Sound de Nova York per Alex Psaroudakis.

WarmGun_Inside_Portada

WarmGun - Inside
Cançons:
01.Black Butterfly
02.Surrender to Desire
03.Gonna Hunt You
04.Wild Flower
05.Show Me What You Got
06.You Will Be Lonely
07.I'm Feeling Alive
08.Power of My Love
09.Inside
10.Wrong Station

WarmGun – Surrender to desire (videoclip oficial)

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.