‘Bandautorium’ és el nou espectacle d’Andreu Valor

El dia 8 de juliol Andreu Valor estrena “BANDautorIUM” amb l’Ateneu Musical de Cocentaina, un projecte que fusionarà la cançó d’autor amb les Bandes de Música de la terra. Els arranjaments els ha realitzat el director, músic, compositor i arranjista Ramón Garcia i Soler, encarregat d’adaptar les peces del cantautor contestà al format banda.

Bandautorium-745x312

“BANDautorIUM” estudia la complementació entre la cançó d’autor, unida indispensablement a la direcció dels instruments assumits per la societat valenciana (i sobre tot pel propi cantautor que han crescut entre ells), amb la intenció de crear espais originals de fusió i creativitat que ens recorden la essència i aporten originalitat als executants d’aquest projecte en un mateix espai físic i temporal.

L’espectacle que portarà seixanta músics a l’escenari ens oferirà cançons clàssiques i inèdites del repertori d’Andreu Valor, interpretades de diverses maneres, majoritàriament tots junts però buscant el dinamisme de l’espectacle fent col·laboracions puntuals, peces en acústic i també instrumentals.

Andreu Valor diu:

“El pes sobre la música arreu del territori valencià recau sobre les Societats Musicals. La renovació i evolució, en qualsevol aspecte, depenen del nostre desig de créixer, arriscar-nos, aprendre uns dels altres, aportar-nos coses mútuament …”

El tret de sortida serà el dia 8 de juliol de 2016, data en què aquesta proposta començarà a rodar a l’interior d’un bell indret com és el pati del Palau Comtal de Cocentaina i la banda amb qui el cantautor contestà compartirà emocions serà l’Ateneu Musical de Cocentaina.

El projecte es presentarà també a Dénia, Xàbia, Castelló, l’Olleria i a totes aquelles localitats que s’interessin i desitgin incloure en els propis projectes aquest espectacle amb la societat musical local.

Podeu obtenir més informació i contractació: Salva G. Alfonso (672 45 99 68 – salva@metronom.cat).

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.