GeneralRecordem

“Bandaband”, segon treball discogràfic de Miquel Rodergas “Micu”

Miquel Rodergas, MICU, presenta “Bandaband” (Kasba Music, 2015) el seu segon treball discogràfic pel qual ha comptat amb la producció de Jack Tarradellas.

Rodergas

“Bandaband” inclou 14 cançons i compta amb les col·laboracions d’un seguit d’artistes entre els quals destaquen la cantant Beth Rodergas, en el tema Leave me alone, així com el guitarrista, Muchacho Serviole (La Troba Kung Fú) o Jonatan Ximenis (Raíces de Gracia), Yumitus del Pichón (Estrellas de Gracia) i Chiqui Amaya entre altres.

En aquest nou treball pren el protagonisme principal el tractament individual de les cançons que han crescut sobre ritmes com el rock, el funk o fins i tot el jazz, mantenint sempre la presència de la rumba però deixant-la en un segon terme, de manera molt més subtil que com fins ara. Aquest tractament individualitzat de les obres fa que en conjunt podem parlar d’un treball proper a la cançó d’autor. Com sempre Micu ha treballat molt les lletres i cada cançó té una història darrera, moltes d’aquestes històries dedicades a persones i / o moments que l’han marcat a ell mateix. Per fer-ho ha reunit una banda de luxe amb el bateria i el baixista del grup Se atormenta una vecina (Jordi Herreros i Enric Gómez), el guitarra elèctrica Quim Ramos i dos “palmeros” coristes (Alba Bioque i el mateix Jack Tarradellas).

El disc sortirà a la venda el 18 de Maig en format físic i en digital.
El 5 de juny, presentació de "BandaBand" al CAT de Barcelona.

Comment here