La banda valenciana El Tio La Careta publica “Grita”

Els valencians El Tio la Careta han publicat “GRITA”, un disc que crida contra les injustícies que hi ha al planeta i a la vegada també ho fa a l’esperança, als que no es rendeixen. Cada un dels 6 temes que formen el disc el concepte de cridar hi és present en diferents connotacions però sempre amb el rerefons de la desobediència i la responsabilitat social.

El disc ha comptat amb la gravació i producció de Mark Dasousa, productor de grups tan importants al panorama valencià com Aspencat o Zoo que avalen la seva feina i evidentement es fa present als temes de “GRITA”. També compta amb unes col·laboracions de luxe que fan més gran aquest disc, com la d’Agustin Man de VadeBo a les veus d’ “Alas de Barro”, Juan Monte de La Trocamba Matanusca tan com a trombonista i arreglista, també a “Alas de Barro” o Joan Marc d’Auxili als teclats d’ “Adona’t”.

“GRITA” és la primera part d’un doble CD que prepara el grup per principis de 2019, que és per quan està prevista l’enregistrament d’una segona part, que serà la que completarà la feina iniciada a finals de 2017.

El-Tio-La-Careta_Grita_Portada

El Tio La Careta - Grita
 Cançons:
 1. 5º Elemento
 2. Desaparecerán
 3. Grita
 4. Alas de barro
 5. Adona't
 6. Vuelo
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.