‘Ball del Cel’ és el disc de debut de Germà Aire

germa_aire

Germà Aire és un laboratori on les fórmules experimentals es conjuguen amb esquemes clàssics i textures molt properes al pop. Les seves composicions canvien de color de manera espontània, on diferents percussions i sonoritats convergeixen en un tot. Els límits no existeixen i les normes hi són per trencar-les. Si més no això és el que sembla dir-nos el duet vigatà: foscor alegre, tenebres acollidores…

Ball del cel (Famèlic, 2014) és el seu disc de debut que conté cançons, cuinades a foc lent, que s’engreixen i s’aprimen en cos i esperit, fetes sense por i amb la premissa del ‘no mirar enrere’.

Ball del Cel surt a la venda avui 16 de setembre i Germà Aire presentarà el seu disc en directe i en format quartet durant els propers mesos. Les dues primeres dates són:

20/09/2014 – Mercat de la Música Viva de Vic MMVV, Vic
09/10/2014 –  Centre Artesà Tradicionarius, Barcelona

El primer single del disc és ‘Brillantor’ i el podeu escoltar clicant al següent enllaç:

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.