Balkan Paradise Orchestra publica el seu primer disc “K’ATAKA”

Les guanyadores de l’última edició de Sons de la Mediterrània Balkan Paradise Orchestra, ens presenten el seu primer disc “K’ATAKA” produït pel prestigiós trompetista David Pastor.

3cb826fe-b320-4f8a-8b68-8ea114f843b6
Balkan Paradise Orchestra – Foto: Promocional del grup

Des que va iniciar el seu camí a principis de 2015 a la ciutat de Barcelona, Balkan Paradise Orchestra ha anat confirmant, actuació rere d’actuació el seu paper com a formació inusual i destrossadora.

No en va han estat mereixedores en el 2017 del 1r Premio del Concurso Internacional de Música de Calle de Haizetara (Euskadi) i més recentment del Premi Sons de la Mediterrània.

Integrada per deu instrumentistes de vent i percussió, la BPO (com ja es coneix també al grup) ha aportat un aire fresc i alegre al panorama de les fanfàrries del nostre país. Amb formacions, experiències i influències diverses però compartint la passió per la tradició balcànica, aquestes deu dones transformen el gènere en un autèntic elixir de melodies tradicionals amb ritmes de tot el món, oferint un espectacle carregat d’energia que funciona tant a l’escenari com al carrer. Amb una sorprenent capacitat per generar empatia amb el públic, la BPO porta alegria, festa i ganes de ballar a cada racó del món.

‘K’ATAKA’ (Segell Microscopi, 2018) el seu primer disc, produït pel prestigiós trompetista David Pastor, és un recopilatori de tot allò que les defineix i ha format part d’elles des que aquest projecte va néixer. L’arrel popular, els diferents gèneres musicals amb els quals han crescut i el descobriment de noves músiques i sonoritats que es dissolen donant com a resultat, una fusió sincera i orgànica de tot el que volen compartir en els escenaris, places, carrers i racons on pugui arribar la música de la BPO.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.