Disc recomanatDiscogràfiquesDISCOSGeneralIndexats 2018La Cançó del diaRecomanemSegell Microscopi

“Qualsevol dia”, primer disc d’Estiula

Avui es publica “Qualsevol Dia” (Segell Microscopi, 2018) primer disc d’Estiula, projecte de temes propis de Xavier Canelles, pianista, compositor i lletrista. Partint d’unes lletres molt cuidades i plenes de significat, les cançons d’Estiula, amb fortes influències de la música anglesa dels 70 però amb marcada personalitat pròpia, ens traslladen a un univers poètic de temàtica diversa, amb diferents colors rítmics com ara el blues, el rock i les balades.

Xavi Canelles, d’arrels lligades al Ripollès, és un músic amb una destacable formació musical i considerable trajectòria. Ha tocat al costat de diferents músics i cantants en formacions d’estils molt diversos que van des del pop-rock fins al soul, el blues o el jazz, des del seu paper de pianista acompanyant.

Estiula és un projecte de Pop-Rock en català amb una marcada personalitat pròpia. Xavi Canelles ha comptat amb la col·laboració incondicional del seu germà Marc, guitarrista de reconeguda trajectòria i amb la participació d’artistes com: Ramon Aragall (Els Amics de les Arts o Dorian) a la bateria, Sesk Capell (Decibelios o Alice & The Wonders) al saxo i Mirabai Gayà, Jordi Rodríguez (Dan Michaels), Lorena Subiranas i Mònica A. Fernández a la veu.

Qualsevol dia (Segell Microscopi, 2018) d’Estiula, és un disc ple de noves sensacions que no pots deixar d’escoltar.

Estiula_Qualsevol-dia_Portada

Estiula – Qualsevol dia (Segell Microscopi, 2018)

  1. Qualsevol dia
  2. Flama equivocada
  3. Obsolescència programada
  4. Els teus ocells
  5. Cabells nacionals
  6. Blues de la nit
  7. Kilian Jornet
  8. Tu (en directe)

Comment here