DiscogràfiquesDISCOSGeneralIndexats 2016New Beats

Ascensa Furore presenten el seu primer àlbum “Nit i aigua”

Ascensa Furore és un grup de hip-hop reivindicatiu i bilingüe, fruit de la unió de Turo i la Bittah, dos MCs barcelonins amb ampli recorregut per l’escena rap catalana. Abans de l’estiu es presentaven amb un EP anomenat “A la contra” (New Beats, 2016), que incloïa quatre cançons variades, el nexe d’unió eren les veus raperes dels seus dos cantants.

“Nit i aigua” (New Beats, 2016) és el primer àlbum dels Ascensa Furore, un disc amb 10 cançons que abarquen un ampli ventall musical, hi trobem experimentacions amb instrumentals electròniques de diversos tipus com el dubstep o el regueton, sense deixar de costat el hip hop clàssic del qual provenen i monstrant alguna influència reggae. Les lletres del disc segueixen girant en torn la crítica social i politica.

El disc ha estat enregistrat, mesclat i masteritzat per Gorka Dresbaj a The Room BCN Estudio. Ha comptat amb les produccions de diferents músics de l’escena underground de Barcelona com ara Gorka Dresbaj i Only Güan, que ja van treballar en l’EP de presentació de la banda, juntament amb Alexander Head, Esegé i Acid Lemon (aquest últim membre de Lágrimas de Sangre). Al disc hi trobem les col·laboracions de La Duende (Montse Moreno), Herbasius, Ellen Pleasted i Claudi Cuixar (Sybarites).

ascensa-furore_nit-i-aigua_portada

Ascensa Furore / Nit i Aigua
New Beats, 2016

  1. Camins
  2. Bajo la sombra de tus labios
  3. Nit
  4. Ens veiem al solar
  5. Darrere el cop
  6. Foragits
  7. Aigua
  8. Leggins & latex
  9. Real Fight
  10. Universos lejanos

Comment here