Arriba ‘Wairuä’, segon àlbum de Papagayo

Wairua_Papagayo

Wairuä és un disc que és mestissatge en estat pur i condueix a un viatge d’estils diversos però amb un so comú. Els 10 temes transporten a un ambient natural i molt personal amb un missatge d’optimisme que convida a la festa i el ball. Wairuä ha estat produït per Chalart58 a La Panchita (Barcelona) i compta amb les col·laboracions dels grups Txarango a “Grítale al Sol”, Zulu 9.30 a “Calor” i Gertrudis a “Como una flor”.

WairuaTour2015 és el nom de la gira de presentació de Wairuä, el segon àlbum de Papagayo.

La banda de Cambrils, el Baix Camp, presenta un directe d’allò més energètic i contundent sent fidels al mestissatge del disc mantenint les sonoritats de la cúmbia i el son i emfatitzant en el pop-­rock amb que mostren un espectacle ple de potència.

La Gira de Papagayo arranca avui dissabte 7 de març a la sala Lo Submarino de Reus.

Podeu aconseguir el disc mitjançant descàrrega gratuïta a la seva web: www.papagayo.cat
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.