Rínxols d’Or, aquest gener al Cicle Poliorama en família

Arriba ‘Rínxols d’Or’ al Cicle Poliorama en família

Rínxols d'Or
Imatge promocional de l’obra ‘Rínxols d’Or’

Poliorama en família forma part de la programació familiar Viu el teatre que es va posar en marxa fa dotze anys i actualment ja es programa en diferents espais emblemàtics de la ciutat de Barcelona. En aquesta 12a. edició, Viu el teatre ha reunit 12 espectacles dirigits a infants de 0 a 12 anys que es podran veure al Teatre Poliorama, el Teatre Romea i el CCCB d’octubre 2015 a abril 2016 amb l’objectiu de promoure l’activitat d’anar al teatre en família com un hàbit saludable que aporta beneficis emocionals i comunicatius per a petits i grans.

Amb l’entrada del nou any, el cicle ens porta l’espectacle “Rínxols d’or”, de la companyia Flic Flac Teatre. Basat en el conte tradicional de la nena dels rínxols daurats i els tres óssos, l’obra compta amb una posada en escena original i depurada, acompanyada d’una suau musicalitat per estimular la imaginació en aquest conte infantil on les coses no són mai el que semblen.

“Una família d’óssos viu feliç enmig del bosc, un bon dia es preparen per a menjar una deliciosa sopa, però decideixen anar a fer un passeig pel bosc per tal que la sopa es refredi una mica, ja que està molt calenta. Aquell mateix dia una nena anomenada Rínxols d’Or passeja pel bosc quan, de sobte, comença a ploure i necessita aixoplugar-se. Així que, nerviosa, veu la casa dels óssos i decideix entrar-hi.

En entrar a la casa veu tres plats de sopa. Com que té gana, tasta la sopa de tots tres i, finalment, s’acaba la sopa del plat petit. Més tard es troba tres cadires i, després de provar-les totes, decideix asseure’s a la cadira petita, però la trenca. Finalment troba tres llits i, després de provar-los tots, s’estira al llit petit i s’adorm.

Quan els óssos tornen a casa, s’adonen que algú havia entrat a casa seva, ha tastat les seves sopes, s’ha assegut a les seves cadires… i s’ha estirat als seus llits! Quan descobreixen la Rínxols d’Or, els tres óssos s’espanten molt i surten corrents. Però després decideixen conèixer millor aquell a nena i descobreixen que poden ser amics”.

Més informació AQUÍ.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.