Arriba “París”, el segon disc de Jordi Ninus

El segon treball discogràfic de Jordi Ninus és «París» (Música Global, 2016), aquest arriba després del que va ser el seu primer treball anomenat Camina (Música Global 2014) i d’una exitosa gira amb més de 60 concerts.

Jordi-Ninus_París_Portada

«París» És un disc extravertit, fresc, sincer i que ens parla de les relacions humanes i les seves complicitats, discussions, amor, desamor, passió, defectes, virtuts, rutines… en definitiva, un passeig per tot el que implica la vida en parella i pels bons, mals i certament inclassificables moments que se’n deriven.

Estem davant d’un treball molt melòdic de pop rock amb alguns arranjaments més propis del folk o del country, on Jordi Ninus relata la seva experiència amb lletres properes que parteixen de la necessitat d’expressar la dicotomia que defineix la convivència amb un ésser estimat..

El disc es va enregistrar a l’estudi “La Vall” de Santa Eulàlia de Ronçana sota el comandament de Marc Martín i compta amb unes col·laboracions de luxe: Projecte Mut, Miquel Abras i Saiko.

El disc està disponible en format digital des del 30 de març, en format físic haurem d’esperar fins al 29 d’abril de 2016.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.