Arriba La Bambula ‘Creando conciencia’

La Bambula neix a finals de 2015 de la ma de Samueliko, cantant de Samueliko y Los Guailers i de Joni Fuentes, batería de Los Barrankillos. Al projecte s’afegeixen músics d’altres bandes com Carlos Felices (D’Callaos), Polcha (trombó a La Hawha Band), Mila González (trompeta a Balkan Paradise Orchestra) i Gerard Araiz (guitarra a Folkats). La seva música, plena de fussió, mestissatge i energía, de ben segur que farà ballar a qualsevol.

Amb només 6 mesos de vida presenten el seu primer treball en format EP anomenat ‘Creando conciencia’ (Autoeditat, 2016), enregistrat a Music Lan Studios d’Avinyonet de Puigventós, Girona. El disc es pot descarregar gratuïtamente a la web del grup: www.labambula.com

LaBambula-banda
La Bambula – Foto: Arxiu del grup

La cançó ‘Perikles’ és la seva carta de presentació.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.