Arriba ‘f(a)usta’ el nou disc de Cris Juanico

El proper 17 de març surt a la venda ‘f(a)usta’, el nou disc de Cris Juanico. L’inici de gira serà el 17 d’abril dins el marc del Festival Strenes, al Teatre Municipal de Girona.

‘f(a)usta’ és la suma de dos mots, sort i fusta, que s’uneixen per donar nom a un nou disc carregat de significat. Fusta, corda i veu són els tres colors d’aquesta proposta de Cris Juanico. Deu cançons noves, traçades amb una sonoritat contemporània que descriuen paisatges, reflexions i emocions, inclou també inclou una versió de Tot esperant Ulisses d’Ovidi Montllor.

Aquest nou disc és el resultat d’una maduresa artística en tots els sentits i resumeix una dilatada trajectòria musical, acompanyada de la inquietud i la curiositat, sempre presents, dels inicis.

El disc s’ha teixit amb les cordes i el cos de la fusta de dos violins, viola, violoncel, contrabaix i guitarra que es fonen amb la veu vellutada i plena de l’artista menorquí. Una proposta nova, diferent, càlida i rica en textures per dibuixar un discurs positiu i carregat de sentit.