Arriba en català `Els secrets de Clifftops de Hannah Richell´

Arriba en català de la mà de Amsterdam (Ara Llibres) Els secrets de Clifftops de Hannah Richell, que segueix els passos d’autores com Kate Morton o Daphné du Marier. En aquesta primera novel·la de l’autora, reflecteix la complexitat dels secrets familiars.

Els_secrets_de_Clifftops

Una novel·la plena d’emoció sobre la complexitat de les relacions entre mares i filles i els secrets familiars. Una saga commovedora sobre la traïció, la culpa i el coratge que cal per perdonar.

Sobre els penya-segats de Dorset, a la costa meridional d’Anglaterra, s’erigeix Clifftops, la magnífica casa senyorial de la família Tide, una possessió que ha anat passant de generació en generació sense canviar mai l’aspecte, ni esborrar de les parets els records d’un dia tràgic que tota la família intenta oblidar. Anys més tard, quan la Dora, la filla petita de la família, descobreix que està embarassada, sap que haurà de tornar a Clifftops per donar la notícia a la seva mare, però també sap que això implica enfrontar-se als fantasmes del passat. Perquè, es poden perdonar els secrets no confessats? I si es perdonen, es pot tornar a estimar?

Hannah Richell (Kents) és llicenciada en estudis nord-americans i ha treballat en la indústria editorial i en la indústria del cinema. Els secrets de Clifftops és la seva primera novel·la, un èxit de vendes que també ha obtingut el reconeixement de la crítica.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.