Arriba en català el musical “Somriures i Llàgrimes”

Aquest desembre arriba l’adaptació en català del musical “Somriures i Llàgrimes” al Teatre Poliorama dins el cicle Poliorama en família organitzat per Viu el Teatre.

Cartell-Somriures-web-BR-700x429

La companyia d’aquest muntatge, encapçalada per Juli Rodriguez (director) i Maria Torres (protagonista), acosta al públic la traducció i adaptació al català del conegut musical The Sound of Music (Sonrisas y Lágrimas en la versió en castellà) amb música en directe i dirigida a nens i nenes de més de 5 anys.

SINOPSIS:

Maria, una jove aspirant a monja, és enviada a cuidar els set fills del capità vidu Von Trapp a les afores de Salzburg. Sota l’ombra de l’ocupació nazi a Àustria, la protagonista farà reviure a tota la família emocions oblidades. Somriures i Llàgrimes, el musical que des de l’estrena original a Broadway a l’any 1959 ha fet cantar a nombroses generacions, presenta la seva versió catalana amb un repartiment estel·lar acompanyat d’un cor i una orquestra que mostraran als nens el valor de la música.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.