Arriba en català el fenomen editorial de l’any als EUA, Papallones sota la pell

REDACCIÓ | 09/10/2013

Amsterdam Llibres publica en català el fenomen editorial de l’any als Estats Units, Papallones sota la pell. És el testimoni de Susan Spencer-Wendel, a qui una malaltia degenerativa va ensenyar a viure.
Una commovedora història real, una emocionant lliçó vital.
Nedar amb dofins, viatjar a la recerca d’aurores boreals, veure com una filla s’emprova vestits de núvia, construir una cabanya chickee o buscar els ancestres en països llunyans són records que es graven a la memòria. Quan Susan Spencer-Wendel va saber que patia una esclerosi lateral amiotròfica, la seva vida va canviar. A partir de llavors, va decidir que viuria cada moment al màxim, gaudiria plenament al costat de les persones estimades, viatjaria als llocs somiats i aprendria a somriure pels moments viscuts. Una aventura per regalar records a aquelles persones que volia que no l’oblidessin que va combinar amb la recerca dels seus pares biològics, la clau de volta per saber si la seva malaltia era o no hereditària.

Un fenomen arreu del món:
• Juny de 2012: Harper Collins adquireix els drets del llibre per més de 2 milions de dòlars.
• Dos dies després: es tanquen els drets per al cinema amb Universal Pictures.
• El mateix dia: els drets es venen a cinc països.
• 3 de gener de 2013: The Oprah Magazine: «El relat inspirador d’una dona que, tot i que li diagnostiquen ELA i de la seva conseqüent decadència física, segueix gaudint de la vida al màxim i ens ho demostra».
• 5 de gener: el llibre es ven a 25 països.
• Març de 2013: només setmanes després de la seva publicació a Estats Unit, Papallones sota la pell arriba al lloc número 3 de les llista dels més venuts del New York Times.

Susan Spencer-Wendel va ser periodista judicial del Palm Beach Post durant vint anys, amb una carrera reconeguda amb nombrosos premis atorgats per la Societat de Periodistes Professionals i la Societat de Nous Editors de Florida. Quan li van diagnosticar una esclerosi lateral amiotròfica, una malaltia degenerativa incurable i irreversible, va deixar la feina per compartir tot el temps amb els seus éssers estimats. Papallones sota la pell és el testimoni de la seva experiència i la seva lluita. Actualment, viu a West Palm Beach, Florida, amb la seva família.

Fitxa tècnica:
Títol: Papallones sota la pell
Autor: Susan Spencer-Wendell i Bret Witter

Editorial: Amsterdam Llibres

Data de publicació: 07/10/2013
EAN: 9788415224402
Format: 16 x 23 cm.
Presentació: Rústica amb solapes
Pàgines: 322
21,90 euros