Recomanem

Arriba "El Club de lectura del final de la teva vida", un cant a la vida i als llibres

REDACCIÓ | 26/05/2013

Amsterdam publica en català la novel·la del nord-americà Will Schwalbe, basada en la història real de l’autor i la seva mare.

Una història tendra, honesta i commovedora sobre un club de lectura de només dos membres, una mare malalta i el seu fill, que faran servir els llibres per estimar-se encara més. Una celebració de la literatura, l’amor i la vida.
En Will i la seva mare, malalta de càncer, saben que el temps de què disposen per estar junts no durarà per sempre. Per això volen aprofitar-lo al màxim i compartir el que més els apassiona: la lectura. Durant mesos parlaran de llibres de tota mena: clàssics i bestsellers, novel·les i memòries, comèdies i tragèdies… Des de L’elegància de l’eriçó, de Muriel Barbery passant per A la platja de Chesil d’Ian MacEwan Mil sols esplèndids de Hosseini o la Suite francesa d’Irene Némirovski… Pynchon, Foster, Bolaño, Colm Tóibín, Alice Munro o Thomas Mann…
I, a través de les lectures, també revisaran les seves vides, les seves pors i el seu amor. Una emocionant oda a la vida i al reconfortant poder de les paraules. 
Will Schwalbe viu a Nova York i és director del Seminari d’Escriptors Asiàtics Americans. Ha estat editor a Hyperion Books i ha publicat articles i ressenyes a diversos diaris i revistes com The New York Times o South China Morning Post. Aquesta és la seva primera novel·la.

Voleu veure un tast de les primeres pàgines del llibre? Cliqueu AQUÍ

Comment here