Arriba al Teatre Romea ‘Canta’m un conte’

El proper 15 novembre arriba una perla d’espectacle al Petit Romea. La 12a edició de la programació familiar VIU EL TEATRE presenta tres úniques funcions durant el mes de novembre de l’espectacle “CANTA’M UN CONTE: Patufet, les 7 cabretes i la rateta que…” de la companyia del Nyiguit al Teatre Romea de Barcelona.

940-x-415-cantam-viuelteatre

Amb “Canta’m un conte: Patufet, les 7 cabretes i la rateta que…” la companyia Nyiguit ens presenta un espectacle on la música i els contes clàssics s’uneixen en un muntatge teatral que captiva a grans i petits. Tres úniques funcions, diumenges 15, 22 i 29 de novembre a les 12:00h al Teatre Romea de Barcelona.

L’espectacle es compon de tres peces, tres contes que han captivat petits de totes les generacions: El Patufet, Les set cabretes i el llop i La rateta que escombrava l’escaleta. Cada història és un petit musical, que a través del cant, instruments musicals variats i els sons més singulars, narren les peripècies dels seus protagonistes.

Valent-se de melodies totalment originals i composades especialment per a l’espectacle, dos joves artistes desplegaran en escena un ventall musical acompanyats d’un piano, un acordió, una guitarra, un ukelele i altres petits instruments peculiars. La veu cantada, des de les dolces i tendres notes agudes de la Rateta que escombrava l’escaleta fins a les fosques i malvades notes greus del Llop, guiarà els espectadors cap al cor dels aquests tres coneguts contes narrats musicalment.