‘Argilaga’, és el nou treball de Verdcel

El nou treball de Verdcel ‘Argilaga’ s’estrenarà al festival de música d’autor Barnasants el proper dijous 3 d’abril, a L’Auditori de Barcelona – Sala 3, 21:00h.

Argilaga_project_02C

Argilaga‘ és una estrena clau en la celebració ‘VerdCel 2014: 10 anys del 1er disc’, que consistirà també en l’enregistrament i edició del disc en directe ‘Òrbites, Poetes i Cançons’, així com el documental sobre la seva trajectòria aquests gairebé 15 anys: ‘Trajecte; La distància no és frontera’.

‘Un nou treball on les cançons clamen per allò essencial en la revolta individual, nacional i social: equilibri personal, estima, germanor i poble, desobediència. Som romer, espígol, timó en essència, aroma de justícia social, condiment per la llibertat; però per resistir, per pega-li la volta, seguirem sent arbust d’argilaga que lluita contra la forta sequera: tronc dret, flor primaveral, perfectament ramificada, espines llargues i robustes, combustible’.

La gira de presentació d’aquest nou disc els portarà durant els propers mesos a Calaf, Lleida, Bilbao i Vitòria-Gasteiz, Huesca, València, Mallorca, Deltebre, Cocentaina, Alacant i molts més indrets del territori que aniran afegint-se en la ruta de VerdCel al 2014.