Aquesta tardor arriba ‘Psycho Live’

psycho_live

De la ma de Simfònica Film Live arriba Psycho Live l’esdeveniment cinematogràfic-musical de l’any.

El proper 31 d’octubre a les 21:00 h l’Auditori Fòrum Barcelona acollirà la projecció del clàssic d’Alfred Hitchcock amb la banda sonora interpretada en directe per l’Orquestra Simfònica del Vallès

Simfònica Film Live, és el projecte en comú que ha unit a l’Orquestra Simfònica del Vallès i Reel Solutions per crear un esdeveniment cultural únic: la projecció en pantalla gegant del film Psicosi, la mítica pel·lícula del mestre del suspens, Alfred Hitchcock, amb la Banda Sonora Original de Bernard Herrmann interpretada en directe per una formació de 50 músics de corda de l’Orquestra Simfònica del Vallès.

Aquest tipus de projecte és habitual als Estats Units i a Europa, sobre tot al Regne Unit, d’on prové la consultora Reel Solutions, però a Espanya és una iniciativa que s’ha realitzat en comptades ocasions. Ens fa molta il·lusió començar aquesta nova etapa amb un títol tan adient com Psicosi, el 31 d’0ctubre, la nit de Halloween.

Clip promocional de Psycho Live

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.