“Aquest collons de poble” és el nou disc de Solé

El passat 23 de setembre de 2014 el músic vallesà Solé va publicar el seu segon treball, “Aquest collons de poble” i altres cançons sobre Caldes de Montbui un disc festiu i energètic gravat en directe, sobre la relació d’una persona amb el seu entorn immediat.

Llibret

Després d’auto curar-se i re connectar-se amb la vocació artística amb el seu aplaudit debut, l’intimista `Em perdono´, Solé es mostra ara eufòric i expansiu. El músic vallesà, apassionat de la música d’Irlanda i de la tradició d’aquell país de trobar-se i cantar als pubs, ha portat tot això al seu terreny amb “Aquest collons de poble” i altres cançons sobre Caldes de Montbui, un disc gravat en directe al seu bar de capçalera; 16 cançons originals sobre allò que coneix més i que l’ha marcat més: el seu poble. Un concert desbordant d’energia en un local ple a vessar i amb una banda de sis músics aplegada per l’ocasió, en què Solé fusiona gèneres com la cançó popular i de taverna, el folk irlandès i americà i rampells pop i rock marca de la casa en una proposta que l’autor descriu com “cançó de pub catalana”.

A partir d’un plantejament particular, “Aquest collons de poble” i d’altres cançons sobre Caldes de Montbui és un disc universal que parla de qualsevol poble o barri, amb situacions, personatges i sentiments que tothom ha viscut i coneix: un exercici de folk de km 0 sobre la relació d’una persona amb el seu entorn més immediat.

El primer single del nou disc, Aquest collons de poble (única cançó no escrita per Solé) és una versió de la tradicional irlandesa The parting glass.

A la web de Solé www.solemusic.cat podeu escoltar i baixar-vos gratuïtament
l'anterior disc, Em perdono.
El nou treball es presentarà en directe el dissabte 11 d'octubre al Parc de 
l'Estació de Caldes de Montbui.
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.