Altres llengüesGeneralKasba MusicRecomanemRessenya de discsVideoclips

“Ante mí” nou disc de Maruja Limón

Maruja Limón presenta el seu nou disc “Ante mí” (Kasba Label, 2019). Una proposta que manté l’essència que les caracteritza: música vital que oscil·la entre el flamenc, el pop i els ritmes llatins, però que arrisca amb noves sonoritats i temàtiques més complexes.

En aquest disc el quintet de Barcelona donen veu a les situacions menys visibles de la nostra societat, creant una narració musical que dóna vida als silencies amb els que convivim quotidianament.

Musicalment el grup s’estrena amb les col·laboracions, així doncs, trobem la irresistible veu de Pedro Pastor a “Mira a tu lado” i la col·laboració del conjunt Balkan Paradise Orquestra a “Rosario Dinamitera”. Una altra de les novetats que trobem al treball, i que els confereix maduresa artística, és el fet d’haver-se atrevit a posar música a dos poemes de Miguel Hernández, “Las tres heridas” i “Rosario Dinamitera”, probablement les dues cançons més aflamencades del disc. Finalment, destacar la inclusió del baix en tots els temes del disc, un instrument que no existia en el seu primer àlbum i que confereix una gran base sonora a l’obra.

El primer single és “Ante mí”, la cançó que dóna títol a l’àlbum, una peça vitalista de producció molt delicada i encertada que mostra un gran treball vocal ple d’energia que sorprendrà per la seva bellesa i força.

La producció del disc ha anat a càrrec de Carlos Manzanares, a excepció de la ja publicada “Tu cuerpo”, produïda per Pere Jou.

Del disseny s’ha encarregat un cop més l’equip de Baselinaconb, sota la batuta de la Blanca Pia.