Disc recomanatDISCOSIndexats 2013Mésdemil

Andreu Valor “Malgrat la pluja”

Malgrat la pluja (Mésdemil, 2013) és el tercer treball del cantautor Andreu Valor. Com en tots els seus treballs, la constància reflexiva i l’aposta per valors com la dignitat i la igualtat fan que de nou la temàtica social sigui el punt de partida de cada història.

Acompanyat en aquest trajecte de la mà d’Eduardo “Tata” Bates, guitarrista amb qui ha crescut des dels seus inicis en solitari, aquest nou disc s’ha treballat al 50% amb ell. Els arranjaments i la producció han sigut treballats per tots dos. La urgent producció d’aquest nou disc ve guiada per la marxa d’Eduardo Bates a la seva terra natal, l’Argentina. És per això que tots dos van decidir en el seu moment fer un disc de comiat on poder expressar el que han après en tot aquest temps junts.

Un disc, on la novetat és el so. Un compendi de guitarres acústiques barrejades amb la dolçor de les cordes i la força de les guitarres elèctriques. La idea és dinamitzar amb els sentiments, des de la tendresa a la indignació, amb la intenció de contagiar aquests sentiments que aquest moment han contagiat l’autor.

Malgrat la pluja compta amb col·laboracions de luxe de: Els Parbordets, Mateu Xurí, Joan Toni Sunyer i Maribel Servera; Hugo Mas; Juli Mira; Eduardo Bates i Rapsodes. I un global de 10 músics participants que, amb la suma de ganes i esforços, han fet real aquest nou treball.

Andreu Valor / Malgrat la pluja
Mésdemil, 2013

 1. Tornarem a caure
 2. No sé odiar però vull
 3. No és un adéu
 4. Desprotegits
 5. Seguirem
 6. Teories Contràries
 7. Dolç Salat
 8. La tinença
 9. Vertigen
 10. Pell amb pell
 11. Immortal
 12. Dies que vindran
Disc enregistrat per Eduardo Bates i Andreu Valor als estudis 4M (Muro – El Comtat) i Tata Records (Dénia – La Marina Alta), mesclat per l’alemà Gerdi Gerhardt i mesclat per Juan Vicente Miguel. El disseny ha estat a càrrec del fotògraf Ray Martínez. Dut a terme amb l’ajuda de mecenes mitjançant la plataforma Verkami.

Comment here