A l’ombra de l’obscuritat (2012) – Andreu Valor

Andreu Valor és un músic de Cocentaina, País Valencià. Després de molts anys compartint trajecte amb diverses formacions, l’any 2008 l’Andreu decideix desenvolupar el seu projecte musical en solitari. Recull un grapat de temes guardats als calaixos i comença a donar-los estil en forma de maquetes que comparteix als directes que realitza.

L’abril del 2010 edita ‘En les nostres mans’ (Mésdemil, 2010); el seu primer treball discogràfic en solitari. Dos anys després presenta ‘A l’Ombra de l’Obscuritat’ (Mésdemil, 2012)

Aquest segon treball discogràfic d’Andreu Valor redefineix el seu estil, cançó d’autor caracteritzada per uns arranjaments melòdics i tranquils, acompanyant a la suau veu de l’artista. Lletres impregnades de romanticisme, d’innocència, i d’un esperit de canvi.

A l’Ombra de l’obscuritat, aquest es el punt on es troba el cantautor del comtat, en mig d’un paisatge desolat, refugiat d’un panorama de decadència i tristor. El disc es converteix en un crit d’esperança i alegria, un raig de positivisme, pura poesia que reafirma que l’obscuritat no pot tenir ombra sense llum.

andreu valor

Cançons:
 Desperta
 Mentre sol autogestione el meu plaer
 Historia d’un amor alternatiu
 No puc esperar
 El progrés
 El futur de la memòria
 No m’obligues
 Pàtria per oblidar
 L’esperança
 Sense la terra promesa
 La cançó necessària
 Dolça i trista Eres

El disc compta amb les col·laboracions de:

Miquel Gil, Cesk Freixas, Cris Juanico, Xavi Sarrià (Obrint Pas), Bertomeu, Feliu Ventura i Pau Alabajos.

Font: Mésdemil