Andreu Valor continua amb la gira “Malgrat la pluja”

El cantautor Andreu Valor continua amb la gira de presentació del seu darrer disc, “Malgrat la pluja”, al llarg d’aquest mes d’abril ha actuat o actuarà a nombroses localitats del País Valencià, com ara L’Olleria, Bocairent, Ontinyent, Quatretonda, Almussafes, El Puig, Albocàsser i València. El concert d’Albocàsser de demà dia 20 serà molt especial, ja que tindrà lloc a la presó en format duet amb Borja Penalba. El dia 30, la cita serà a la 50a edició de la Fira del Llibre de València, un lloc també molt especial.

Així mateix, també marxarà cap al nord, fins a Perpinyà, on el dia 25 d’abril participarà en un homenatge a Joan Pau Giné al Teatre Municipal de la Vila.

Gira2015

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.